• CNR Food İstanbul - Yiyecek, İçecek ve Ambalaj Teknolojileri Fuarı
  • 4-7 Eylül 2024
Kalan Süre

Haberler

Zeytinler "Fora" CNR Food İstanbul

Türkiye'nin en önemli gıda firmalarından Fora Zeytin de, katılımcılarına yeni iş bağlantıları kurma, iş hacmini geliştirme ve ihracat oranını artırma gibi ticari fırsatlar sunan CNR Food İstanbul'da yerini aldı.

 
Balıkesir'in Havran İlçesi'nde, yüksek kalitede zeytin ve zeytinyağı üreten Fora Zeytin, son teknoloji ile donatılmış, dünyanın en büyük zeytin işleme tesisine sahip. 1994 yılında kurulan fabrikada lezzet, sağlık ve güven arayanlar için sınırlı miktarlarda natürel sızma zeytinyağı da üretiliyor.
 
 
Fora'nın yüksek kalite zeytinleri Türkiye'nin en iyi zeytin yetiştiren bölgelerinden seçiliyor. Toplandığı gibi fabrikaya gelen zeytinler, ileri teknoloji ile işlenerek, tüm tazeliği ve enfes tadı ile hijyenik olarak sofralara ulaşıyor. Üretimi uluslararası standartlarda yapılan Fora Zeytin ürünleri, Türkiye'nin her ilinde satış yapmasının yanı sıra 50 ülkeye de ihracat gerçekleştiriyor.
 
CNR Holding kuruluşu İstanbul Fuarcılık, ETÜDER ve TGDF tarafından düzenlenen CNR Food İstanbul Fuarı, çevre ve sağlık alanlarına sosyal sorumluluk bilinci ile yaklaşan Fora Zeytin gibi, gıda sektörünün en önemli temsilcilerini, 5 - 8 Eylül 2018 tarihleri arasında, ihracatın merkezi CNR Expo Yeşilköy'de bir araya getirecek.