• CNR Food İstanbul - Yiyecek, İçecek ve Ambalaj Teknolojileri Fuarı
  • 4-7 Eylül 2024
Kalan Süre

Haberler

1800 gıda markası ticaret için buluşuyor

Global ticaretin merkezi CNR Expo Yeşilköy’de, 4-7 Eylül tarihlerinde organize edilecek olan, Türkiye’nin en büyük gıda fuarı CNR Food İstanbul, yerli üretimi desteklemesinin yanı sıra kapılarını katılımcıların ihracat oranını artırmak için açacak. Sektörün en büyük ticari gücü konumunda olan CNR Food İstanbul’un geçen sene yarattığı toplam iş hacmi 2.5 milyar dolar iken fuarın bu yılki ticari hedefi ise bu rakamı %20 oranında artırmak olacak. 
 
Sektörün en önemli 1800 markasının katıldığı CNR Food İstanbul, daha çok yabancı alıcı getirmek için ürün gruplarını da genişletti. Ticaret ağını Orta Doğu’dan, Avrupa’ya, Asya’dan Amerika’ya kadar yaymayı hedefleyen fuara bu yıl, 90’dan fazla ülkeden 45 binin üzerinde alıcı gelmesi bekleniyor.
 
 
Alım heyetine 1000’e yakın yabancı firma temsilcisi katılacak
 
Dünyanın en önemli gıda firmalarının katılacağı CNR Food İstanbul, ihracatçı firmalar için büyük fırsatlar sunacak. Polonya, Yunanistan, Bulgaristan, Çekya, Türkmenistan, Arnavutluk, İtalya, İspanya, İngiltere, Birleşik Arap Emirlikleri, Kuveyt, Malezya, Pakistan, Hindistan, Kıbrıs, Katar, Fas, Tunus, Suudi Arabistan’ın da aralarında bulunduğu 60 ülkeden 1000’e yakın yabancı firma temsilcisi fuarda, alım heyeti organizasyonuna katılarak B2B ikili iş görüşmeleri gerçekleştirecek. Uluslararası gıda toptancıları, zincir marketler, perakendeci ve distribütörler tarafından yoğun ilgi görecek olan organizasyon 80 bin metrekare alanda düzenlenecek.