• CNR Food İstanbul - Yiyecek, İçecek ve Ambalaj Teknolojileri Fuarı
  • 4-7 Eylül 2024
Kalan Süre

Haberler

Pastadan heykeller, çikolatadan şelaleler!

Türkiye Aşçılar Milli Takımı tarafından tasarlanan ve dünyanın en önemli aşçılık yarışmalarından 28 madalya kazanan heykeller CNR Food İstanbul'a gelecek. Türk Milli Aşçı Takımı tarafından kurulacak mutfak atölyelerinde çikolata, pasta ve şekerden yapılacak heykellerin yanı sıra çikolatadan kuleler CNR Food İstanbul özel sergi alanında ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.
 
 
 
Birbirinden güzel etkinlikleri ile şölen havasında düzenlenecek fuarda ziyaretçileri tatlı sürprizler de bekliyor. Anadolu mutfak kültürünü tanıtmak amacıyla gerçekleştirilecek "7 Bölgenin 7 Hünerli Eli ile Anadolu Lezzetleri" etkinliğinde Anadolu mutfağının en lezzetli yemekleri CNR Food ziyaretçilerine görsel şovla sunulacak.
 
CNR Ambalaj İstanbul Özel Bölümü ile eş zamanlı olarak düzenlenecek CNR Food İstanbul, 80 bin metrekare alanda, 50.000 yerli ve yabancı profesyonel alıcı hedefiyle organize edilecek. Türk gıda ve içecek sektörünün yerli ve milli üretim potansiyelinin gözler önüne serileceği fuarda, yerli ve yabancı 2 binin üzerinde marka ürün sergileyecek.
 
 
 
 
Türkiye Aşçılar Milli Takımı'nın, çok sayıda ülkede girdiği yarışmalardan birincilik ödülü ile dönmüş heykelleri CNR Food İstanbul'da sergilenecek.