• CNR Food İstanbul - Yiyecek, İçecek ve Ambalaj Teknolojileri Fuarı
  • 4-7 Eylül 2024
Kalan Süre

Haberler

Lider yağ firmaları dünyaya açılmak için Food İstanbul'a geliyor

100 saf ayçiçeği ve mısır yağı üreticisi Aves Enerji Yağ ve Gıda da, daha fazla ihracat ve ticaret hedefi ile CNR Food İstanbul'a geliyor. Müşterilerine geniş yelpazede yüksek kaliteli ürünler sunan, Türkiye'nin en köklü yağ üretim şirketlerinden Aves, AR-GE ve inovasyona ağırlık vererek, değişen tüketici taleplerine de çözümler sunuyor.

 


Her ürününü, her pazarın bireysel ihtiyaçlarına göre uyarlayabilen Aves, CNR Food İstanbul'da yeni uluslararası iş bağlantıları kurmayı hedefliyor. Aves, aynı zamanda küresel tüketici ürünleri iş dünyasına özel üretim de gerçekleştiriyor. Dünyanın dört bir yanında, uluslararası birçok marka için uluslararası standartlarda üretim yapmanın yanında, birinci sınıf tasarım ekibinin endüstri uzmanlığı ile ürün ve marka geliştirmede de fark yaratıyor.



CNR Holding, fuarlara gelen yabancı alıcı sayısını artırmak amacıyla hayata geçirdiği Global Pazar İstihbarat Sistemi'ni (Business Intelligence Agency-BIA) CNR Food İstanbul için seferber etti. 11 milyon dolarlık bir yatırım yapılan sistem ile özellikle farklı ülkelerden gıda ürünleri alımı yapan ve daha önce Türkiye pazarına girmemiş alıcılara ulaşıldı. Fuarın yabancı alıcı rakamlarını artırmada büyük katkı sağlayacak olan BIA sistemi, aralarında Aves'in de olduğu katılımcılarının ihracat oranlarını da önemli oranda artıracak.