• CNR Food İstanbul - Yiyecek, İçecek ve Ambalaj Teknolojileri Fuarı
  • 4-7 Eylül 2024
Kalan Süre

Haberler

Gıda sektörünün en kapsamlı ticareti

Türk gıda sektörünün en kapsamlı uluslararası ticaret platformu CNR Food İstanbul, 25 Kasım'da kapılarını açıyor.
 
CNR Holding kuruluşlarından İstanbul Fuarcılık tarafından hayata geçirilen, Türkiye Gıda ve İçecek Sanayii Dernekleri Federasyonu (TGDF), Tüm Gıda Dış Ticaret Derneği (TÜGİDER) ve Tarım Ürünleri Hububat Bakliyat İşleme ve Paketleme Sanayicileri Derneği (PAKDER) destekleri ile organize edilen fuar, CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek. 
 
 
Gıda, paketleme ve içecek sektörlerindeki tüm ürün gruplarının uluslararası alıcılarla buluşacağı CNR Food İstanbul’u, Ticaret Bakanlığı da destekliyor. Dünya gıda sektörünün yakından takip ettiği CNR Food İstanbul, CNR Ambalaj İstanbul – Gıda İşleme Sistemleri, Paketleme ve Ambalaj Özel Bölümü ile eş zamanlı olarak gerçekleşecek. 
 
Özellikle yeni pazarların ve iş modellerinin keşfedileceği fuarda gerçekleşecek B2B ikili iş görüşmeleri, Türk gıda sektörünün global ticaretine de büyük katkılar sağlayacak. 2 binin üzerinde markanın ürün sergileyeceği CNR Food İstanbul - Gıda ve İçecek Ürünleri, Gıda İşleme Teknolojileri Fuarı, 28 Kasım'a kadar uluslararası alıcıları ağırlayacak.