• CNR Food İstanbul - Yiyecek, İçecek ve Ambalaj Teknolojileri Fuarı
  • 4-7 Eylül 2024
Kalan Süre

Haberler

Dünyaya iyi ve sağlıklı gıda ihracatı

Dünya gıda ve içecek sektörü Kovid-19 salgını ile yaşadığı kayıpları, 25-28 Kasım 2020 tarihleri arasında düzenlenecek, CNR Food İstanbul - Gıda ve İçecek Ürünleri, Gıda İşleme Teknolojileri Fuarı’nda gerçekleşecek ticaret ile telafi edecek. CNR Food İstanbul’un insan sağlığına zarar vermeyen, kimyasal riskler içermeyen, çevreye duyarlı ve sürdürülebilir üretim gerçekleştiren katılımcı firmaları, salgından en büyük zararı gören Avrupa Ülkeleri ve ABD başta olmak üzere 120 ülkeye “İyi ve Sağlıklı Gıda” ihracatı gerçekleştirecek. 
 
 
 
 
Türkiye Cumhuriyeti Ticaret Bakanlığı tarafından da desteklenen, gıda, paketleme ve içecek sektörlerindeki tüm ürün gruplarının 50 bin uluslararası alıcıyla buluşacağı CNR Food İstanbul, özellikle son dönemde daralan gıda sanayinin en büyük ticaret platformu olacak. 
Dünyanın bu gün içerisinde bulunduğu ekonomik durumu iyi analiz eden ve sektörün gelecekteki ticaret beklentilerine fazlasıyla karşılık vermeyi hedefleyen CNR Food İstanbul, gıda işleme ve ambalaj sektörünün uluslararası ticaret platformu CNR Ambalaj İstanbul Özel Bölümü ile eş zamanlı düzenlenecek.