• CNR Food İstanbul - Yiyecek, İçecek ve Ambalaj Teknolojileri Fuarı
  • 4-7 Eylül 2024
Kalan Süre

Haberler

12 milyon aşçının ustası geliyor

İki yaşından beri hayalini kurduğu aşçılık mesleğinde tam 35 yılı, kırılması imkânsız rekorlarla ardında bırakan, Dünya Aşçılar Birliği Başkanı Thomas A. Gugler, Avrasya’nın en büyük gıda platformu CNR Food İstanbul’a, 178 uluslararası ödülünün hikâyesini anlatmak için gelecek. Gıda alanında çok önemli bir kariyere sahip olan Gugler, beş yıldızlı oteller ve gurme restoranlardan hastanelere, havayollarından üniversitelere kadar gıdanın var olduğu hemen her alanda çalıştı. 9 dili akıcı bir şekilde konuşabilen Thomas A. Gugler, özellikle uluslararası basında “Milyonlarca Şefi Yöneten Adam” olarak ün yaptı. 
 
 
Kariyerini oluşturduğu 13 farklı ülkede aldığı yüzlerce madalyanın hakkını fazlasıyla veren Gugler, dünya çapında yemek pişirme yarışmaları ve eğitim programları da düzenliyor. Thomas A. Gugler, gıda alanında sürdürülebilirliğin yanı sıra yerel gıda kültürlerine de değer veriyor. 
 
Yemek pişirmeyi, yiyecek ve içecek tutkusunu, seyahat etmeyi ve diğer kültürleri ve mutfakları deneyimlemeyi, hem özel yaşantısının, hem de mesleki kariyerinin vaz geçilmezleri olarak gören Gugler, dünyanın dört bir yanından 12 milyon meslektaşına birçok alanda liderlik ediyor.  
 
Siz de, aralarında Thomas A. Gugler’in de olduğu, dünya gıda sektörünün en önemli aşçılarının hayat vereceği lezzetleri tatmak ve hikayelerini dinlemek için,global ticaretin merkezi CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek CNR Food İstanbul’u mutlaka ziyaret edin.