• CNR Food İstanbul - Yiyecek, İçecek ve Ambalaj Teknolojileri Fuarı
  • 4-7 Eylül 2024
Kalan Süre

Haberler

Dünya gıda alıcıları ticaret için geliyor

Global ticaretin merkezi CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanan, Avrasya'nın en büyük gıda fuarı CNR Food İstanbul, bu yıl da, Türk gıda sektörü için düzenlenen en kârlı ticaret platformu olarak açılıyor. Gıda ve içecek sektörünün ihracat oranını artırmak için düzenlenen fuar, her yıl yarattığı iş hacmi ile katılımcı firmaların üretim ve ticaretine de büyük katkılar sağlıyor.
 
 
CNR Holding tarafından faaliyete geçirilen ve Türk fuarcılık sektörün en büyük yatırımı BIA-Business Intelligence Agency departmanının 40 kişilik özel ekibi fuara profesyonel alıcı getirmek için çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor. Daha şimdiden, özellikle Orta Doğu, Balkanlar ve Orta Asya başta ağırlıklı olmak üzere 32 ülkeden 914 firma satın almacısının gelmesi kesinleşen fuarın ziyaretçi çalışmaları Kasım ayına kadar devam edecek. Katılımcılarla en uygun ve verimli eşleşmelerin gerçekleşeceği ikili iş görüşmeleri katılımcı ve ziyaretçiler için çok önemli ticaret fırsatları sunacak.
 
Türk gıda ve içecek firmalarının uluslararası marka bilinirliğine de katkı sağlayacak olan fuar, hububat ve bakliyat ürünlerden temel gıda ürünlerine, atıştırmalık ürünlerinden alkolsüz içecek ürünlerine, şekerleme bisküvi ve unlu mamullerinden mağaza ve market ekipmanlarına kadar gıda sektörünün tüm güçlerini bir araya getirecek.