• CNR Food İstanbul - Yiyecek, İçecek ve Ambalaj Teknolojileri Fuarı
  • 4-7 Eylül 2024
Kalan Süre

Haberler

Bu ticaret fırsatı yılda sadece bir kez geliyor

Dünyanın en büyük fuar organizasyonlarına ev sahipliği yapan CNR Holding, bu güne kadar düzenlediği 1500’ün üzerinde fuar ile Türk ekonomisinin ve ihracatçısının en büyük destekçisi oldu. 35 yıldır kesintisiz bir şeklide hizmet veren CNR Holding, Türk gıda sektörü için ise sektörün en büyük ticaret platformu CNR Food İstanbul’u hayata geçiriyor.

 

 

Gıda, içecek ve ambalaj sektörlerinin, bir araya gelerek, tedarik zincirlerini sağlamlaştırma, özellikle yakın coğrafyadan ziyaretçiler ile doğrudan ticari ilişkiler kurma ve yeni normalin trendlerinden haberdar olma fırsatını yakalayacağı CNR Food İstanbul Fuarı ve Ambalaj İstanbul Özel Bölümü için CNR Holding’in hazırlıkları tüm hızı ile devam ediyor.

 

Özel yetiştirilmiş 45 kişilik data departmanı yurt dışındaki potansiyel alıcılar ile yaptığı ikili görüşmeleri sonucunda Rusya, Almanya, İsrail, İran, Türk Cumhuriyetleri ve Orta Doğu ülkeleri başta olmak üzere tüm dünyadan 2500’ü aşkın profesyonel alıcı online bilet satın aldı. Fuarın başlama tarihine kadar bu rakamın 5 bini bulması planlanıyor.

 

Kapılarını 12 milyon aşçının ustası, Dünya Aşçılar Birliği Başkanı Thomas A. Gugler ve sektöre yön veren duayen isimler ile birlikte açacak olan CNR Food İstanbul, yenilenen holleri, profesyonel alım heyetleri ve birbirinden özel etkinlikleri ile bu yıl da daha gıda ve ambalaj sektörlerinin en gözde ticaret platformu olacak.