• CNR Food İstanbul - Yiyecek, İçecek ve Ambalaj Teknolojileri Fuarı
  • 4-7 Eylül 2024
Kalan Süre

Haberler

Uluslararası alıcılar CNR Food İstanbul İçin Geliyor

Türk gıda sektörü için kurulan en büyük ticaret platformu CNR Food İstanbul, global ticaretin merkezi CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi’nde açılacak. Sektöre markalaşma, pazarlama ve ihracat alanlarında çok büyük kazanımlar sağlayan fuar, “Ambalaj İstanbul Özel Bölümü” ile eş zamanlı düzenlenecek.

 

Türk gıda sektörünü uluslararası arenada daha büyük bir güce kavuşturan CNR Food İstanbul’u dünya gıda sektörü de yakından takip ediyor. Ticaret Bakanlığı’nın katkıları ile organize edilen CNR Food İstanbul’da, özellikle yabancı alıcılar katılımcı firmalarla büyük ve uzun soluklu ticaret anlaşmaları gerçekleştirecek.

 

Gıda, içecek ve ambalaj sektörüne dair her türlü ürün ve hizmetin yer alacağı fuarda 2 binin üzerinde marka ürün sergileyecek. Çok sayıda yabancı firmanın da katılımcı olarak yer alacağı CNR Food İstanbul’u 10 binlerce uluslararası alıcı ziyaret edecek.

 

Siz de, CNR Food İstanbul’da yer alarak yeni iş bağlantıları kurmak, ticaret ve ihracat hacminizi geliştirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.