• CNR Food İstanbul - Yiyecek, İçecek ve Ambalaj Teknolojileri Fuarı
  • 4-7 Eylül 2024
Kalan Süre

Haberler

Özbekistan'dan CNR Food İstanbul'a milli destek

Dünya gıda sektörünün merakla beklediği CNR Food İstanbul – Gıda ve İçecek Ürünleri, Gıda İşleme Teknolojileri Fuarı sektör profesyonellerini bir araya getirecek. Yerli ve yabancı katılımcı firmalar, 117’den fazla ülkeden gelecek 50 bini aşkın ziyaretçiyle CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi’nde ticaret için buluşacak. 

 

CNR Holdingkuruluşlarından İstanbul Fuarcılık tarafından, Türkiye Gıda ve İçecek Federasyonu (TGDF), Tüm Gıda Dış Ticaret Derneği (TÜGİDER) ve Tarım Ürünleri Hububat Bakliyat İşleme ve Paketleme Sanayicileri Derneği (PAKDER) iş birliği, Ticaret Bakanlığı ve KOSGEB desteğiyle organize edilen fuar, global gıda pazarının en önemli oyuncularını aynı çatı altında buluşturacak.

 

Dünyaca ünlü katılımcıların yer alacağı CNR Food İstanbul, yüksek kaliteli ürünler sınıfında fuara katılan en son ülke pavilyonu olan Özbekistan Milli Pavilyonu’nu ağırlayacak.

 

Dünya gıda trendlerini takip eden Özbekistan’dan gelecek 11 katılımcı firma şekerlemeden, kurutulmuş sebze-meyve, tavşan eti, et ürünleri – sosis, peynir üretimi, şekerli bisküvi-waffle, reçel, kurutulmuş meyve, konserve gıda, kızarmış bezelye ve dondurma üretimine uzanan en yeni ürün gruplarını, “Made in Uzbekistan” adı altındaki pavilyonda tanıtacak.