• CNR Food İstanbul - Yiyecek, İçecek ve Ambalaj Teknolojileri Fuarı
  • 4-7 Eylül 2024
Kalan Süre

Haberler

Reis Gıda CNR Food İstanbul'u tercih etti

37 yıldır bakliyat sektörünün lideri olarak, tüketiciyi %100 yerli tohumdan üretilen ürünler ile buluşturan Reis Gıda, CNR Holdingtarafından, dünyanın en büyük gıda fuarı olma hedefi ile organize edilen CNR Food İstanbul'a geliyor.
 
Ulusal ve uluslararası kalite normlarına uygunluğu belgelenmiş olan Reis ürünleri, ülkemizin yanı sıra ABD, Azerbaycan, İsveç, İngiltere, Almanya, Finlandiya, Danimarka, Hollanda, Belçika, Slovenya, Avusturya, Kanada, Katar, Fransa, Türk Cumhuriyetler ve Japonya'nın aralarında bulunduğu 4 kıtada 22 ülkeye ihraç ediliyor.
 
 
CNR Holding kuruluşu İstanbul Fuarcılık tarafından, ETÜDER ve TGDF iş birliği ile düzenlenen CNR Food İstanbul Fuarı, gıda, ev dışı tüketim malzemeleri ve ambalaj sektörlerinin en önemli temsilcilerini, 5 - 8 Eylül 2018 tarihleri arasında, CNR Expo Yeşilköy'de ikinci kez buluşturacak.
 
Güvenilir marka imajını, kalite, lezzet, sağlık ve doğallıkla oluşturan Reis gibi, Türkiye'nin en önemli markalarının yer aldığı CNR Food İstanbul'la yeni iş bağlantıları kurmak, üretim ve ihracat kapasitenizi artırmak istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz.