• CNR Food İstanbul - Yiyecek, İçecek ve Ambalaj Teknolojileri Fuarı
  • 4-7 Eylül 2024
Kalan Süre

Haberler

CNR Food İstanbul Fuarı bakkalların ufkunu açtı

Sakarya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası üyeleri, İstanbul Yeşilköy’de ziyarete açılan CNR Food İstanbul Fuarını gezerek sektördeki gelişmeleri yerinde gördüler.
 
Fuar gezisi
 
Oda Başkanı Ahmet Akdardağan ev sahipliğinde gerçekleşen fuar gezisine üyeler ilgi gösterdi. Sakarya Kent Park’tan kalkan otobüslerle İstanbul’a giden Sakaryalı bakkallar, sektörel gelişmeleri yakından görme imkanı buldular.
 
 
86 ülkeden
 
Türkiye Gıda ve İçecek Sanayi Dernekleri Federasyonu (TGDF) işbirliğiyle CNR Fuarcılık tarafından düzenlenen CNR Food İstanbul Fuarında 86 ülkeden 65 bin yerli ve yabancı alıcı ile bin 600'den fazla marka ziyarete açıldı. Ülke genelinden bakkallar da fuara yoğun katılım sağladı. 
 
 
Özel bölümler
 
Fuar gezisiyle ilgili konuşan Oda Başkanı Akdardağan, “CNR Food İstanbul Fuarı’nda, Gıda ve İçecek Ürünleri, Depolama, Soğutma, Taşıma ve Market Ekipmanları Fuarı ile birlikte, EDT Ev Dışı Tüketim Ürünleri ve Tedarikçileri Buluşması ve CNR Ambalaj İstanbul, Gıda İşleme Sistemleri, Paketleme ve Ambalaj çözümleri gibi özel bölümleri gezdik, fikir aldık” dedi.
 
 
Sektörel gelişim
 
Başkan Akdardağan, “Ülke genelindeki meslektaşlarımızla bir araya gelerek fikir alış verişi yaptık. Katılım sağlayan tüm üyelerimize teşekkür ederken, sektörel gelişmeleri yakından inceleyerek mesleki gelişimimizi sürdüreceğiz” diye konuştu.