• CNR Food İstanbul - Yiyecek, İçecek ve Ambalaj Teknolojileri Fuarı
  • 4-7 Eylül 2024
Kalan Süre

Haberler

CNR Food İstanbul’da global ticaret yeniden şekillenecek

Türk gıda sektörünü dünya pazarı ile buluşturan CNR Food İstanbul,  1 Eylül'de açılıyor. Fuarda, hububat ve bakliyat ürünlerden temel gıda ürünlerine, atıştırmalık ürünlerinden içecek ürünlerine, şekerleme bisküvi ve unlu mamullerden mağaza ve market ekipmanlarına kadar 2 binin üzerinde gıda, içecek ve ambalaj markası, yerli ve yabancı on binlerce alıcı ile buluşacak.

 

Fuar ziyaretçileri, hedefledikleri ürün guruplarına tek çatı altında ulaşma ve ürünleri karşılaştırma imkanı bularak iş ilişkilerini verimli hale getirecek. CNR Food İstanbul’da gerçekleşecek olan ticaret, Türk gıda sektörünün bu yılki hedeflerine de ulaşmasını sağlayacak.

  

Özellikle son dönemde yeniden şekillenen dünya gıda sektörü için ticari değerini daha da artıran CNR Food İstanbul, Ticaret Bakanlığı’nın desteği ile düzenlenecek. Fuar ayrıca kendi alanlarının lider organizasyonları  “Ambalaj İstanbul Özel Bölümü” ile eş zamanlı hayata geçirilecek.

 

Siz de, gıdaya dair her türlü ürün, hizmet ve uygulamanın yer alacağı, dünya gıda sektörü için kurulan en büyük ticaret platformlarından CNR Food İstanbul’da yer almak için bizimle iletişime geçin.